Meny Lukk

Ukens squad: Lyderhorn Skolebrass 


        Dette er oss: Nora Konstanse Oesterich (10), Ingvild Heldaas Seland (10), Eirik Langeland (10), Johannes Waardal 11 år og Adrian Blixt (9).
Dette er oss: Nora Konstanse Oesterich (10), Ingvild Heldaas Seland (10), Eirik Langeland (10), Johannes Waardal 11 år og Adrian Blixt (9).
PRIVAT

– Dere må øøøøøve, jeg har dessverre ikke noe tryllestøv!

Dette driver vi med:

Vi spiller musikk i korps, noen av de store spiller også i ensembler på skolene, vi får dessuten spilletimer på instrumentet vårt med flinke lærere.

PRIVAT

Dette synes vi er gøy:

Vi synes det er gøy å lære nye sanger, vinne konkurranser og ikke minst spille sammen. Adrian synes det er veldig gøy å spille lyse toner, mens Nora liker de mørke tonene best.

Dette er målet vårt:

Målet vårt er å klare det vi øver på og klare det vi skal på konkurranser. Dessuten vil vi bli like gode som de musikantene som er eldre enn oss og som spiller i hovedkorpset. Men det aller viktigste er å ha det gøy sammen.

Dette er lederen vår:

Hun heter Irene Graven, hun dirigerer oss. Hun er både streng, kan være litt irriterende (spesielt når vi får ny stemme når vi akkurat har øvd inn en), men er både kjempesnill og kjempeflink.

Dette sier lederen vår alltid:

Dere må øøøøøve, jeg har dessverre ikke noe tryllestøv!

Heirarop eller peptalk:

Øvelse gjør mester.

Dette vil vi også si:

Begynn i korpset vårt!!

Om korpset vårt:

Et skolekorps som rekrutterer fra skolene Nygårdslien, Bjørndalsskogen og Kjøkkelvik. Ferske musikanter er aspiranter i et år, før de bli juniorer. Etter ytterligere to år som juniorer begynner de i hovekorpset.

I øyeblikket har vi 8 aspiranter, 14 juniorer og 28 hovedkorpsmedlemmer. Vi øver hver mandag på Kjøkkelvik skole, i tillegg til enkelte helger. Vi deltar dessuten i skolekorps-konkurranser lokalt, i tillegg til NM for skolekorps brass.

Vi er et brasskorps, som betyr at vi bare har messinginstrumenter (ingen klarinetter,fløyter, saksofoner osv.)

Ukens squad-gjengen er juniorer.

Sjekk ut tidligere squad’s:

Hva synes du?

Laster reaksjoner…
Hva mener du? Klikk her for å kontakte BT Junior.