Meny Lukk

Kjappe nyheter fredag 

Skjermbilde / Youtube

Logan Paul tar vlog-pause. Les hvorfor her!

Få med deg dagens kjappe nyheter her!

Mener alle bør ta vaksine

Åserud, Lise / SCANPIX (arkiv)

Alle foreldre i Norge får tilbud om å gi MMR-vaksine til babyen sin når den blir 15 måneder. Vaksinen er gratis, frivillig og beskytter mot sykdommene meslinger, røde hunder og kusma (farlige sykdommer som barn kan dø av). Leger anbefaler alle å ta vaksinen, unntatt de som har dårlig immunforsvar. Det betyr at babyer under 15 måneder og de som ikke har fått vaksinen lett kan bli smittet, og smitte andre. Det skjedde på et sykehus i Sverige: En sykepleier som jobbet der hadde ikke tatt vaksinen, ble smittet av meslinger og smittet mange babyer der. Derfor vil immunsviktforeningen og mange leger at alle som kan skal ta vaksinen, slik at de ikke smitter andre! (Kilde: NRK og NTB)

Ny bok om Donald Trump

NTB SCANPIX

Boken heter «Fire and Fury: Inside the Trump White House» (norsk: «Brann og raseri: På innsiden av Det hvite hus»). Michael Wolff har skrevet boken som handler om Trump sine medarbeidere og presidenten selv. Det står masse negativt om den amerikanske presidenten i boken, og det liker han ikke. Trump har kalt boken for «den falske boken» og truer med søksmål (få forfatteren straffet). Forfatteren av boken er tidligere tatt i løgn og for å ha diktet opp historier. Hva som er sant, og ikke, er vanskelig å si. (Kilde: NTB og The Guardian)

Logan Paul beklager

Skjermbilde / Youtube

Logan Paul tar en vlog-pause etter at han fikk mange negative tilbakemeldinger på en av videoen sine. Han prøvde å være morsom og filmet en død person! Etter at seks millioner hadde sett videoen, tok han den bort. Nå beklager han, og sier at han har sviktet alle som følger ham på Youtube. Ingen som jobber i Youtube har kommentert saken. De kunne reagert tidligere ved å slette videoen. (Kilde: NTB)

Hva synes du?

Laster reaksjoner…
Hva mener du? Klikk her for å kontakte BT Junior.