Meny Lukk

Kjappe nyheter mandag 

TOR HØVIK

To videoer i dagens kjappe nyheter!

Det er ikke dumt å være smart!

8NDE hadde premierefest

Reidun Drægebø

På fredag hadde mini-dokuserien til BT Junior, «8NDE», premiere på Bergen kino! Etter arrangementet dro 8NDE-gjengen sammen med Alice som har filmet serien og BT Junior-journalistene Elisabeth og Reidun på Friday’s for å feire. Se de tre første episodene her!

Hva nissene skjulte under nissedrakten, overrasket alle

Sjekk hva disse pappaene fremførte!

Lørdagens julegrantenning på Landås tok en uventet vending da familiefedrene tok av seg nissekostymet. Det var en ny vri for året. Se videoen over! (Kilde: BT)

Over 50 barn blir hjemme i dag etter storbrannen i Sogndal

Håvard Nesbø

Søndag kveld ringte noen brannvesenet i Sogndal: Det var full fyr i en stor trebygning. Det er totalskadd, det vil si at det er helt ødelagt. Huset rommet blant annet en barnehage. De 50 barna som går der, måtte være hjemme i dag. – Målet er å kunne tilby alle barnehageplass fra tirsdag, sier rådmann Jostein Aanestad. De prøver altså å finne et sted som de kan ha barnehagen mens de reparerer huset. Ingen personer kom til skade i brannen. (Kilde: BT)

25.000 var på Lysfesten på Festplassen

Få med deg den spektakulære avslutning på Lysfesten

Lørdag inviterte Bergens Tidende for 28. gang til Lysfesten. I år sammenfalt festen med avisens 150-års(!) jubileum, og i forkant lovet sjefredaktør Øyulf Hjertenes en fest med ekstra smell (sjekk videoen over!). Foran scenen sto folk tett i tett med paraplyer, regnjakker og glowsticks, det regnet nemlig ganske mye! Julegranen ble så tent på Smålungeren (vannet ved Festplassen) etter en høylytt nedtelling og påfølgende jubel. Bergen Soul Children sørget så for allsang blant publikum med å synge flere klassiske julesanger, blant annet «Vi tenner våre lykter» og «Å, jul med din glede». Og en av årets finalister i MGPjr, Elida Hatlevik, fra Lindås fremførte sin sang «Fremtid»! Sist ut på scenen var kveldens hovedartist Lars Vaular. (Kilde: BT)

Hva synes du?

Laster reaksjoner…
Hva mener du? Klikk her for å kontakte BT Junior.