Får møte datteren, men må reise fra USA


       President Donald Trump vil sende migranter ut av landet uten noen juridisk prosess.
President Donald Trump vil sende migranter ut av landet uten noen juridisk prosess.
ALEX BRANDON / AP / NTB SCANPIX

Flere migranter i USA sier de er blitt tilbudt gjenforening med barna sine i bytte mot at de godtar å bli sendt ut av landet igjen. En mann på 24 år sier til avisen Texas Tribune at han skrev under papirer om å blo sendt tilbake frivillig i bytte mot å bli gjenforent med sin seks år gamle datter. – Jeg skrev under i desperasjon, men sannheten er at jeg ikke kan dra tilbake til Honduras. Jeg trenger hjelp, sier han til avisen. Han tror at mellom 20 og 25 av de andre mennene som sitter i varetekt i samme senter som ham, har gjort det samme.

Kvinne (31) alvorlig skadet etter storbrann på Minde

Kvinnen som er sendt til Haukeland for behandling etter brannen i Løbergsalleen søndag er alvorlig skadet. Bolighuset var fullstendig overtent. Ifølge politiet har kvinnen både røyk- og brannskader. Hun er innlagt på brannskadeavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus.

Svensk spiller får trusler


       Jimmy Durmaz (i midten) laget frisparket som avgjorde kampen. Etter oppgjøret har han blitt hetset på det groveste.
Jimmy Durmaz (i midten) laget frisparket som avgjorde kampen. Etter oppgjøret har han blitt hetset på det groveste.
Reuters

Jimmy Durmaz kom inn for Sverige i 2-1-tapet for Tyskland lørdag kveld. Og det var han som laget frisparket som førte til den avgjørende scoringen dypt inne i overtiden. Han har mottatt tusenvis av meldinger i sosiale medier. Mange av dem er hatmeldinger. Noen er rasistiske, mens enkelte mennesker har gått så langt som å sende trusler. Nå får han mye støtte, og mange står opp mot rasisme.

Nå kommer varmen igjen!

Det vil bli behagelige temperaturer i og rundt Bergen denne uken. - Vi venter pent vær fra i morgen ettermiddag. Det kan bli noe morgentåke, men den forsvinner temmelig fort, sier meteorolog Roar Inge Hansen i Storm Geo. I indre områder kan temperaturen komme opp i hele 25 grader, mens i kystområdene gjør nordavinden at kvikksølvet ikke kryper like høyt. Vi kan nok komme over 20 grader på onsdag, forteller Hansen.