Kjappe nyheter tar sommerferie fra og med 29. juni, men er tilbake ved skolestart 16. august!

Vil gjøre sommerskole på Vilvite gratis

Ørjan Deisz

Partiet Høyre ønsker å gi mer penger til Vilvite! De sier de blant annet vil de bruke to millioner kroner til 1000 sommerskoleplasser på Vilvite-senteret – hvert år. På den måten vil sommerskolen bli gratis for alle elever som ønsker å gå på den. Men dette er bare et ønske og en plan, ingenting er sikkert enda. (Kilde: BT)

Avlyste fotballskole

Rune Sævig (ARKIV)

Bare tre dager før fotballskolen i Fyllingsdalen skulle begynne, ble den avlyst! – Det var for få påmeldte, sier daglig leder i FK Fyllingsdalen John Are Brue. Avlysningen har ført til frustrerte familier. Det kostet 900 kroner å være med, men pengene får alle de påmeldte tilbake. (Kilde: BT)

4500 fikk beskjed om at katten deres kunne være død

TROND SOLTVEDT (PRIVAT)

– Vi legger oss helt flate, sier daglig leder Gudbrand Vatn i kjæledyrregisteret DyreID. Det som skjedde var at noen i DyreID feilsendte en SMS til 4500 personer: «DyreID og din veterinær forvalter alle ID-merkede kjæledyr i Norge, også data om deg og din katt. Denne kan beklageligvis nå være død. På Min side kan du registrere dette». Det gjorde at mange trodde at katten deres var død, men så var den ikke det! Eierne til Missy (bildet) var veldig glade for det! (Kilde: BT)