Meny Lukk

Kjappe nyheter torsdag

Giphy

En katt og eieren ble reddet etter syv måneder på havet og Erna Solberg skal besøke Donald Trump.

Les nyheter = luddi!

Planlagt ny idrettshall på Krohnsminde

FOTOMONTASJE: RAMBØLL ARKITEKTUR

Byrådet har planer om et idrettsbygg på Krohnsminde på Danmarksplass. I planen kommer det frem at de ønsker ny idrettshall, garderober og tribune, med et to etasjers kontorbygg på toppen. Før i tiden var Krohnsminde en stor stadion: På det meste så 20.000 publikummere Varegg-Rosenborg i 1971. Det er ikke kjent når bygget eventuelt vil stå ferdig. (Kilde: BT)

– Mann slo brannmann i ryggen med spade i Åsane

Kallestad, Gorm / NTB scanpix

Brannvesenets utrykning til en bolig i Åsane fikk en dramatisk utgang onsdag kveld, ifølge politiet. Fem brannmenn rykket i 21-tiden ut til Breistein, etter at en automatisk brannmelder var blitt utløst. Da de var kommet frem, skal beboeren i huset ha slått til den ene brannmannen i ryggen med en spade, forteller politiførstebetjent Trond Jarle Nelson. Brannmennene måtte få hjelp fra politiet. Han som slo er nå anmeldt for politet. (Kilde: BT)

Solen hindrer regnrekord

Eirik Brekke

I dag er det oppholdsvær og solgløtt i Bergen. Mange bergensere er nok glade for det, men det fine været kan faktisk sette en stopper fra ny nedbørsrekord! Hittil i år har det falt 3081,3 millimeter vann fra himmelen over Bergen. Det betyr at vi er 20 millimeter nedbør unna ny regnrekord. Det fine været vil vare frem til fredag formiddag og etter det vil det ikke komme mer enn 10 millimeter nedbør, ifølge meterologene. Det betyr at vi er en liten centimeter unna ny værrekord. (Kilde: BT)

Den norske statsministeren skal møte Donald Trump

MEEK, TORE / NTB SCANPIX

Erna Solberg besøker Det hvite hus 10. januar. De skal blant annet diskutere felles forsvar (militær-samarbeid), klima- og fredsspørsmål, skriver Statsministerens kontor. – Våre to land har utstrakt (godt) samarbeid på en rekke områder, vi er nære allierte (på samme lag) og jeg ser fram til et nyttig møte, sier statsministeren. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) skal også være med på møtet. (Kilde: BT / VG)

Polakk og hans katt reddet etter syv måneder på Indiahavet

Mapcustomizer

En 54 år gammel polakk og hans katt ble reddet etter å ha drevet rundt på sjøen i en ødelagt båt i syv måneder. Polakken sier han og katten overlevde ved å spise en halv pose kinesisk suppe per dag, i tillegg til det han klarte å fiske opp fra sjøen. Han har forklart at båten brøt sammen og at han ikke klarte å kontakte noen for å bli reddet. Planen hans var å dra dra Indiahavet til Polen, noe som altså gikk galt. (Kilde: NTB)

Hva synes du?

Laster reaksjoner…
Hva mener du? Klikk her for å kontakte BT Junior.