Meny Lukk

Kjappe nyheter torsdag

Marcel Mettelsiefen / TT / NTB Scanpix

Få med deg nyhetene om mann i rullestol som kjørte gjennom Knappetunnelen, isflaket er løsnet i Antarktis, og mer!

Ikke la hjernen ta pause i sommer, du holder deg enkelt oppdatert med kjappe nyheter hver ukedag hos oss!

Tunnel stengt på grunn av mann i rullestol

En rullestolbruker kjørte onsdag gjennom Knappetunnelen fra Sandeide til Dolvik. Tunnelen ble stengt og politiet rykket ut. Det var en godt voksen mann født på 1920-tallet som satt i rullestolen. Rullestolbrukeren ble tatt hånd om om vist inn på trygg gangvei.

Enormt isflak er løsnet i Antarktis

Et enormt isflak, større enn Akershus fylke, har løsnet fra kysten av Antarktis. Det er et 5.800 kvadratkilometer stor bit av isbremmen Larsen C som er løsnet, opplyser universitetet i Swansea.

To tatt etter speseielt tyveri i Tyskland

Marcel Mettelsiefen / TT / NTB Scanpix

Tidligere i år ble en gullmynt på 100(!) kilo stjålet fra et museum i Berlin i Tyskland. Onsdag morgen ble to personer pågrepet i forbindelse med tyveriet. Over 300 politifolk var med på aksjonen.

Denne artisten vil ikke kle av seg

Straube, Jo

Julie Bergan (22) har det siste året varmet for Justin Bieber, og singelen «Arrigato» er streamet snart 70 millioner ganger på Spotify. 22-åringen er tydelig på at hun må gjøre de tingene hun er komfortabel med og fronte verdier hun kan stå for. Hun har hele tiden klar på at hun ikek ønsker å kle av seg eller «spille på» sex i sin karriere.

– Jeg tror det er veldig viktig at man ikke er noe eller noen andre forteller deg at du skal være. Det hadde bare gjort meg vondt i lengden om nakenhet var det som gjorde om jeg ble stor eller ikke. Da vil jeg heller la vær å gjøre det, sier hun til VG.

Hva synes du?

Laster reaksjoner…
Hva mener du? Klikk her for å kontakte BT Junior.