Få med deg dagens kjappe nyheter her!

Halldor Stenevik klar for Strømsgodset

Ørjan Deisz (ARKIV)

Brann-spiller Halldor Stenevik (18) har signert en avtale med Strømsgodset. Avtalen er gjeldende fra og med neste sesong, og dermed mister Brann spilleren trener Lars Arne Nilsen tidligere har sammenliknet med Erik Huseklepp. 18-åringen har lenge vært sett på som ett av Hordalands største talenter. (Kilde: BT)

To Frp-statsråder trekker seg


       Frp-politikerne Ketil Solvik-Olsen (til v.) og Terje Søviknes.
Frp-politikerne Ketil Solvik-Olsen (til v.) og Terje Søviknes.
Scanpix

Frp-statsrådene Ketil Solvik-Olsen og Terje Søviknes trekker seg, og forlater dermed regjeringen. Solvik-Olsen sier han skal flytte til USA, og kan derfor ikke lenger være samferdselsminister. Jon Georg Dale (Frp) tar over for han i morgen. Hvem som blir ny olje- og energiminister etter Søviknes er enda ikke kjent. Han går av fordi han ønsker å være nærmere familien sin som bor på Os, og ikke være så mye i Oslo, får Bergens Tidende opplyst. (Kilde: BT og VG)

Vil at nye bøker skal koste like mye i ett år

Scanpix (ILLUSTRASJON)

I Norge er det ganske strenge regler for når og hvor mye tilbud butikker kan ha på bøker. I dag er det fastpris (må koste det samme overalt) frem til mai etter utgivelsesdato. Kulturminister Trine Skei Grande vil utvide fastprisordningen for bøker til å gjelde ett år fra den datoen boken kommer ut, i stedet for en bestemt måned. På den måten kan ikke bøker som kommer ut i april kommer på salg kun én måned etter (Kilde: NTB)