Meny Lukk
Bli abonnent

Vi skriver om det som er viktig for unge i Bergen.

BT Junior er en abonnementstjeneste, men vi ønsker å gi deg en liten smakebit av innholdet. Derfor er denne artikkelen åpen for alle.

Allerede abonnent? Logg inn her.

Fredag kan Bergen få den varmeste sommerdagen noensinne


        (Arkiv)
(Arkiv)
Bjørn Eirik Larsen

Sjekk ut hvor varmt det kan bli!

Den høyeste temperaturen som er blitt målt i Bergen er 31,8 grader. På fredag kan rekorden ryke.

– Fredag vil Bergen snuse på rekordtemperaturen som ble målt i både 1947 og 2003. Det er ikke utenkelig at den blir slått, sier Camilla Albertsen i StormGeo.


       TIDENES VARMESTE MAIDAG: 30. mai var den varmeste maidagen noensinne i Bergen med 31,2 varmegrader. Fredag vil badeglade igjen kunne nyte tropiske temperaturer på Georgernes Verft.
TIDENES VARMESTE MAIDAG: 30. mai var den varmeste maidagen noensinne i Bergen med 31,2 varmegrader. Fredag vil badeglade igjen kunne nyte tropiske temperaturer på Georgernes Verft.
EIRIK BREKKE

Meteorologen forteller at det på fredag blir tropetemperaturer flere steder på Vestlandet, dette er Mette Skjerdal i Vervarslinga på Vestlandet enig i. Hun tror temperaturen vil kunne krype opp mot både 32 og 34 varmegrader flere steder i landet.

– Det er vanskelig å slå fast om Bergen slår rekorden, men vi tror det blir over 31 varmegrader, så det er gode muligheter for det, sier Skjerdal.

Fredag vil ifølge meteorologen bli en tørr dag over hele landet.

– Det ser ut til at hele landet vil gå fri for nedbør, seier Skjerdal.

– Husk å drikke nok vann, og ta pauser frå solen om du føler deg dehydrert. Forhold deg til varmen slik du gjør i Syden, råder Albertsen.

Hva synes du?

Laster reaksjoner…
Hva mener du? Klikk her for å kontakte BT Junior.

Vi skriver om det som

er viktig for unge i Bergen.

BT Junior er en nettside der barn og unge kan oppdatere seg på nyhetsbildet, bli underholdt og bidra med meninger og innhold.

Engasjerende

Forklarende

Spennende

Underholdende