Meny Lukk

Kjappe nyheter onsdag

Gunnar Skjolddal sin butikk var oversvømt med vann, og Nord-Korea vil snakke mer med Sør-Korea.

Hold deg oppdatert på hva som skjer!

Oversvømmelse i verktøysbutikk

Eirik Brekke

Da Gunnar Skjolddal kom på jobb, var hele butikken hans fylt med vann. Ifølge Gunnar skal vannet ha ødelagt for syv millioner kroner. – Det er en kjempelekkasje, sier Ronald Drotningsvik fra Brannvesenet til BT. Brannvesenet pumper vannet ut av butikken. (Kilde: BT)

Færre går på kino

Silje Katrine Robinson (arkiv)

Ifjor var det 177.000 færre som gikk på kino. Hvor mange som går på kino avhenger av hvilke filmer som blir vist, og hvordan været er ute. Stein Sørensen, sjef på Bergen Kino, forteller at fjoråret ikke var bra for kinoene, men at det er mye å glede seg til dette året. Blant annet disneyfilmen «Coco» som handler om Miguel sin reise til å bli musiker. (Kilde: BT)

Direktetelefon mellom Nord- og Sør-Korea

/ TT / NTB Scanpix

I flere år har det vært konflikt mellom Nord- og Sør-Korea. I dag bestemte Nord-Korea seg for å snakke mer med Sør-Korea. Flere lurer på om dette har noe med vinter-OL som arrangeres i Sør-Korea neste måned. (Kilde: NRK)

Nye gatelys

Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Statens Vegvesen og Rogaland Fylkeskommune skal bruke 75 millioner kroner på ny gatebelysning. De nye lysene skal ha sterkt hvitt lys istedenfor gult - og skal gjøre det lettere å se mennesker. En forelder ved Åkra Skole gleder seg over nyheten. – Alt som kan bedre sikkerheten for fotgjengere er bra, og her trengs det, forteller hun til NRK P2. Statens Vegvesen forteller at det er skoleveier som vil bli prioritert først, og at en de hvite lysene vil føre til færre ulykker. Det er ikke klart hvor eller når disse gode gatelysene kommer til Bergen. (Kilde: NRK P2)

Hva synes du?

Laster reaksjoner…
Hva mener du? Klikk her for å kontakte BT Junior.