Meny Lukk

Kjappe nyheter torsdag

Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Bergenser har besøkt 198 land, Marcus og Martinus kan få bot, og bergensroer lurt av tyver.

Hold deg oppdatert med våre kjappe nyheter!

Bergenser har besøkt alle (198) verdens land


        MADAGASKAR: – Etter å ha sett filmen «Madagaskar» ble jo alle litt forelsket i lemurene. Da ble neste tur lagt dit.
MADAGASKAR: – Etter å ha sett filmen «Madagaskar» ble jo alle litt forelsket i lemurene. Da ble neste tur lagt dit.
PRIVAT

1. juli hadde Marius Johansen (35) gjort noe som bare et fåtall nordmenn har gjort før haM: han har satt foten i alle verdens 198 land. Da ble han den yngste nordmannen noensinne som har vært i alle verdens land.

– De siste årene har all fritid blitt brukt til reising. Jeg får ofte spørsmål om hvor mye penger jeg har brukt på dette, men jeg tror jeg bevisst har unngått å tenke på det, seier Johansen.

De aller fleste landene har Johansen lagt bak seg i løpet av de siste fem-seks årene.

Marcus og Martinus kan ha gjort noe ulovlig

(arkivfoto)

På konsert denne uken ropte Marcus og Martinus «løp og kjøp» fra scenen. De reklamerte for at de hadde en egen butikk på sletten der man kunne kjøpe t-skjorter, armbånd og mer. Norsk lov er imidlertid helt klar på at det ikke er lov å oppfordre barn til å kjøpe ting, og i publikum var det mange barn. Dette kan de få veldig høy bot for, for bøtene for reklame rettet mot barn skal være så høye at man ikke har lyst til å gjøre det igjen. Om Marcus og Martinus vil få bot for dette er fortsatt ikke klart.

Rundlurt og frastjålet bilen

SCANPIX

Tirsdag ble bergensroer og OL-medaljør Kristoffer Brun rundtlurt og frastsjålet bilen, melder VG. Hendelsen skjedde da Brun skulle kvitte seg med flasker på en gjenvinningsstasjon på Torshov i Oslo.

- Da jeg satte meg tilbake i bilen ble døren revet opp. To karer stjal en caps som lå i setet. Jeg kastet meg ut av bilen og etter litt knuffing og dytting fikk jeg tilbake capsen. Men da jeg snudde meg var bilen borte, forteller Brun til VG.

Politiet klarte å spore Bruns Ipad som lå i bilen, og bilen ble dermed funnet igjen. Roeren savner imidlertid mobilen og Ipaden sin, samt en del verktøy.

Hva synes du?

Laster reaksjoner…
Hva mener du? Klikk her for å kontakte BT Junior.