Meny Lukk

Kjappe nyheter onsdag 

DOUG MILLS / TT / NTB Scanpix

Få med deg ski-, fotball- og Trump-nytt!

Tre nyheter som holder deg oppdatert!

Alpinist fra Åsane mister OL

NTB SCANPIX

Maria Tviberg (23) måtte hentes med helikopter etter fall under treningen til helgens utforrenn. – Maria Tviberg har røket fremre korsbånd i høyre kne. Hun blir i nær framtid fraktet hjem til Norge for videre behandling, heter det i en pressemelding fra Skiforbundet onsdag morgen. Det er fjerde gangen hun ryker korsbånd, og det tar tid før hun kan stå på ski igjen. Dermed ryker også OL-drømmen for alpinisten, som antakelig ville vært en del av troppen til lekene i Sør-Korea i februar. (Kilde: BT og NTB)

Nord-Korea truer USA med våpen

EVAN VUCCI/WONG MAYE-E / AP / NTB SCANPIX

Nord-Korea hevder (sier) at deres nye missil (type rakett) kan nå hele USAs fastland. Diktatoren i Nord-Korea skryter av det: – Vi har endelig nådd et historisk gjennombrudd med vår ambisjon om å bli en atommakt, sier han. Atomvåpen er veldig farlig fordi det inneholder svært farlige stoffer. – USA tar oppskytingen svært alvorlig. Dette skal vi ta oss av, sa president Donald Trump. Du kan lese mer om konflikten her. (Kilde: BT og NTB)

Ronaldo kommer til Norge

DOUG MILLS / TT / NTB Scanpix

Men det er ikke Cristiano Ronaldo! Det er Ronaldo Luiz Nazário de Lima, bedre kjent som bare Ronaldo. Grunnen til at han og resten av Brasil-laget kommer til Norge er at det er 20 år siden Norge slo Brasil i VM! 23. juni 1998 husker nok mange voksne godt: Da slo Norge Brasil 2–1 i VM i Frankrike. De samme spillerne som spilte da skal spille mot hverandre på Ullevaal stadion i Oslo. (Kilde: Aftenposten og Wikipedia)

Hva synes du?

Laster reaksjoner…
Hva mener du? Klikk her for å kontakte BT Junior.