Ha risbollene i en boks med tett lokk og la den stå kaldt, så kan du oppbevare dem i mange dager. Oppskriften gir 24 risboller.

Steg 1

  1. Ha kokosfett i en liten kjele.
  2. Sett kjelen på kokeplaten og skru platen på middels varme. La kokosfettet smelte. Når nesten alt er smeltet, slik som på bildet, kan du trekke kjelen til side.

Steg 2

  1. Knekk sjokoladen i små biter.
  2. Ha sjokoladen i kjelen og la den smelte i det varme kokosfettet mens du fortsetter med oppskriften.

Steg 3

  1. Mål opp melis og ha i en bolle.
  2. Knekk ett og ett egg i en kopp og ha det i bollen.

Steg 4

Pisk sammen melis og egg med en håndmikser på høy hastighet i 5 minutter, til det har blitt luftig eggedosis.

Steg 5

Rør litt i sjokoladen med en spiseskje, slik at den blir helt glatt.

Steg 6

Rør sjokoladen forsiktig inn i eggedosisen. Rør til blandingen blir helt brun.

Steg 7

  1. Mål opp puffet ris og hell den i blandingen.
  2. Rør forsiktig til alt er godt blandet.

Steg 8

Sett muffinsformene utover på et stekebrett. Bruk 2 spiseskjeer til å ha blandingen i formene. Sett risbollene kaldt i minimum 20 minutter før du skal servere dem.

Matstart

(Kilde: Alle bilder, tekst og oppskrift er lånt fra www.matstart.no)