Avslutter politijakt etter slåsskamp

Politiet mener de vet hvem gjerningsmannen er etter en slåsskamp på Bontelabo, der en mann ble funnet bevisstløs på stedet.

PER LINDBERG
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Det var onsdag ettermiddag klokken 12.41 at politiet fikk melding om voldsepisoden som skjedde i inngangspartiet til matbutikken Storcash på Bontelabo.

– Slo hodet

– To menn kom inn. Den ene slo til den andre i magen og han falt bakover og slo hodet. Butikken har video av det som har skjedd, sier politiets innsatsleder Synnøve Malkenes.

Da Bergens Tidende kom til stedet, ble den skadde mannen fraktet bort i ambulanse. Han var da bevisst og skulle undersøkes av lege.

INNSATSLEDER: Politiets innsatsleder Synnøve Malkenes sier at butikken har video av det som skjedde.

Politiet hadde først tre patruljebiler som lette etter gjerningsmannen som løp fra stedet, men operasjonsleder Eivind Hellesund sier at politiet nå vet hvem gjerningsmannen er og de har derfor avsluttet letingen.

– Det er antageligvis en relasjon mellom gjerningsmannen og fornærmede. Mannen skal ikke være alvorlig skadet og han er kjørt til legevakten for sjekk, sier Hellesund.

I INNGANGSPARTIET: Eirik Halvorsen som er nestleder ho Storcash var vitne til voldsepisoden som skjedde i inngangspartiet til matbutikken.

– Eskalerte

Eirik Halvorsen som er nestleder hos Storcash, forteller at mennene først sto utenfor butikken og snakket.

– Så begynte den ene å dra i den andre. Det eskalerte og endte med at den ene ble slått og falt bakover og slo hodet, sier Halvorsen.

Gjerningsmannen skal ha løpt utover i Sandviken.

Publisert: