Midt i vielsen fikk brudeparet seg en stor overraskelse

OVERRASKELSE: Vegard Bondevik Lie, sokneprest i Hafslo, sier ikke nei til en utfordring. Da bruden fortalte om et morsomt stunt hun hadde sett i sosiale medier, tenkte Lie at han skulle ta henne på ordet. Her fra vielsen lørdag. Brudeparet Nad Frode Ørbeck og Marie Stølen beskriver bryllupet som fantastisk.
  • Jeg sa at brudeparet er et flott bilde og at ekteskapet er rammen rundt. Deretter tok jeg frem selfiestangen, forteller presten.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

I helgen giftet Marie Stølen seg med Nad Frode Ørbeck i Hafslo kirke i Luster. I forkant av den store dagen hadde de vært i samtale med Vegard Bondevik Lie, sokneprest i Hafslo.

Her fortalte Stølen om et stunt hun hadde lest om i sosiale medier. Hun la ikke skjul på at hun syntes det var artig, men fikk likevel en stor overraskelse under vielsen sist lørdag.

Les også:

— Plutselig tok han frem selfiestangen og knipset et bilde. Jeg syntes det var veldig kult at han tok meg på ordet. Det han sa passet også veldig godt inn, forteller hun.

Høytidelig, men også morsomt

Lie er en aktiv bruker av sosiale medier og promoterer ofte det som skjer i kirken på Facebook-profilen sin.

Derfor kunne han ikke takke nei til utfordringen fra ekteparet. Han fikk lånt seg en selfiestang, og prøvde deretter å skrive ned noen velvalgte ord i forbindelse med bildet han skulle ta.

Les også:

Les også

Torkjell skulle bare feire at slåtten er ferdig. Så tok det helt av.

— Jeg sa at brudeparet er et flott bilde, og at ekteskapet er rammen rundt dette samlivet. Deretter tok jeg frem selfiestangen og knipset et bilde. Slik fikk bildet også en innholdsmessig verdi. Denne måten å beskrive ekteparet på, er det ikke jeg som har funnet på, men det var et bilde som passet godt inn i denne sammenhengen og som flere prester har sagt før meg, sier han.

Responsen fra gjestene var god, og både Lie og brudeparet følte det ble en god start på dagen.

— En vielse skal være både høytidelig og flott, men den kan også være morsom på samme tid. Det er jo en gladdag, sier Lie.

Fikk takkemelding fra bruden

Etter vielsen la Lie ut bildet på Facebook og Instagram. Han har fått svært mange positive tilbakemeldinger.

— Jeg prøver stort sett å møte brudeparet sine ønsker for vielsen. Stort sett ønsker paret seg en svært tradisjonell vielse, men har folk andre ønsker, prøver vi å møte dem. Jeg fikk en veldig hyggelig melding fra Stølen søndag. Det var kjekt, forteller han.

Les også:

Stølen og ektemannen forteller at bryllupet var flott fra begynnelse til slutt.

— Det var et fantastisk bryllup fra ende til annen med mange gode overraskelser. Alt gikk som planlagt, sier Stølen.

Publisert: