Tom Cruise er på norgesbesøk

Tirsdag ble den amerikanske filmstjernen Tom Cruise observert i Loen i Nordfjord, trolig for å basehoppe.

I 2020 gjennomførte Tom Cruise stunt i luften over Hellesylt ved Helsetkopen i Stranda kommune i forbindelse med opptakene av «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One».
Publisert: Publisert:

Tirsdag fikk lokalavisen Fjordingen flere tips om at Cruise var på Hoven i Loen for å basehoppe. Avisen har publisert flere bilder av superstjernen iført mørke klær, hvite joggesko og med sekk på ryggen.

På plenen ved Hotel Loenfjord sto et helikopter og ventet på passasjerer, men verken hotellsjef Richard Grov eller helikoptermannskapet ville kommentere hvem de ventet på.

Senere skal to personer ha basehoppet fra Hovenfjellet, før de landet i hagen ved Hotel Alexandra. Deretter ble Cruise observert på vei inn i helikopteret, som fraktet superstjernen bort fra bygda.

Etter det Fjordingen får opplyst er ikke Cruise i området for å spille inn en film.

Det har siden helgen vært spekulasjoner om filmstjernen er i Norge etter at Cruises privatfly landet på Vigra flyplass utenfor Ålesund lørdag, ifølge VG.

Cruise var sist i Norge i 2020, da for å spille inn scener til «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One», som hadde premiere i 2023.

Les også

Bergen vil utnytte «Succession»-suksessen: – Vanskelig å være imot dette

Publisert: